<body>
petek, 1. junij 2007
avtor: girl007, 19:19
Dokazano je, da se največ nesreč zgodi za stenami/vrati lastnega doma. Razen mojega kolega, ki se je vedno polomil, ko smo bili zunaj in je bilo domače okolje zanj najbolj varno, če si mu pobral vse ostre predmete in ga izoliral v spalnico, se ponavadi vsi potolčemo, razbijemo, poškodujemo doma. Poleg najbolj navadnih poškodb kot so urezi, zvini, zlomi, podplutbe, imamo tudi kar nekaj nenavadnih.

Otroci, tega ne počnite doma.

Nek starec si je zaželel namakanja v vroči banji. Saj vemo, kako sproščujoča je banja. No, in ker starec ni imel zamaška, s katerim bi zaprt odtok vode, je uporabil gumijast odmaševalnik odtokov. Za vse, ki ne veste kaj to je, prilagam sliko.
Odmaševalnik odtokov
In gospod se je lepo fino namakal v kadi, nakar se je odločil, da ima dovolj in je vstal, da bi se stuširal. V tem trenutku je gospod stopil na košček mila (joj, scena iz zaporov LOL), kar je povzročilo zdrs in trd pristanek točno na štilu tega odmaševalnika. Kar pomeni, da je revež, star 79let, bil tako pri svojih letih razdevičen že drugič. Žena kot žena mu je pomagala in ga hotela izvleči ven. Vsi vemo kako je kaj vleči iz riti. Ti vlečeš ven, ritnice in vse zapiralke tiščijo noter.
no, po poročanju 24ur.com jo je gospod odnesel samo z zašito ritjo.

Zakaj ni dobro, da sex postane rutina?

Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3403066/2/istockphoto_3403066_punishment.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.

Nemški par (kako me to ne čudi), že krepko v srednjih letih, si je zaželel vroče zabave in si je v sex shopu nakupil verig in usnjenih oblačil.
seveda sta se golobčka odela v usnje in se priklenila na posteljo. Ampak glej ga zlomka, ko pa nista našla ključa. Po neuspelih poskusih, da bi se rešila, sta poklicala policiste. Verjamem, da prizor ni bil nič kaj prijeten za oči. Sočustvujem z vami, gospodje gasilci.
 



1Komentarji:


Blogger Nikolina, 2. junij 2007 ob 17:49

Heh.. Ja, sm se smejala, ko sem brala na 24 ur te zgodbe :)