<body>
sreda, 30. maj 2007
avtor: girl007, 21:28
Vedno sem bila pristaš velikega. Pa naj bo govor o porcijah hrane, korenju ali pa o njegovem orodju. Ne maram pogleda na majhnega. Vedno mi zastane dih, ko se moški prvič sleče pred mano. Resnično ne vem kaj bi naredila, če bi mi bil nekdo tako hudo všeč, hlače pa bi bile zelo prazne.

No, baje povprečen evropski penis meri med 12,7 in 15,2 centimetra, pomeni, da nisem za povprečneže. Rada imam vse, kar je nad povprečjem. Ampak, ker ne morem vsakega moškega sleči v lokalu in preceniti njegove moškosti, je potrebno znati "rokovati" tudi z povprečneži.

Zdi se mi, da je velikost moškega spolnega uda še vedno tabu tema in da ženske zelo nerade govorijo o velikostih njihovih partnerjev. Posebno, če partner ni ravno pretirano obdarjen, ima prevelika moda, mu ga vleče na desno, ima deformiranega. Najlepše je videti popolnega. No, to pa je spet različno od osebe do osebe. Zame je popoln ... mmmm ...

Ampak gremo danes o majhnih.

Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3157464/2/istockphoto_3157464_ancient_greek_sculpture.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
Citiram 24ur:
Podaljšujte predigro
Ženske se bodo strinjale, da je vroča predigra predpogoj za odličen seks. Če ima vaš partner skromno premoženje, naj vas razvaja z jezikom in rokami. Med predigro mu nežno zašepetajte, kako odličen ljubimec je in da je v oralnem seksu naravnost nepremagljiv. Pokažite mu, kaj vam je všeč. Vsak pravilen dotik morate nagraditi z glasnim in jasnim vzdihovanjem. Vaš partner se bo v postelji počutil bolj samozavestno, če bo vedel, da v vas lahko zbudi vulkan strasti.
Pod nobenim pogojem pa mu ne smete reči, da naj zaradi velikosti penisa raje uporabi prst. Pomembno je tudi, da mu pomagate podaljšati predigro. Divje konje takoj zaustavite. Zategnite uzde, da vas orgazem prehitro ne obišče.
Sicer resnično ne vem, kaj naj bi bila poanta vse te predigre, ampak meni se resnično ne da še pol ure ukvarjat z raznimi stiskanjem, lupčkanjem, igračkanjem. Nisem dekle za to. Prvi minus za palčke.
Gremo na kolena ...
Drage dame, oralni seks za moškega ni le seks. To je zanje religija. Z oralnim seksom ne boste laskale le njegovemu egu, temveč tudi njegovemu penisu. Čeprav morda niste navdušene nad dajanjem oralnega zadovoljstva, se kdaj pa kdaj splača potruditi.
Ko se boste le odločile za padec na kolena, se na široko nasmejte. Dajati morate namreč vtis, da komaj čakate, da okusite njegovo meso. Mislite na banano, na sladoled ali na smetano. Svoje misli morate na vsak način odvrniti od strahu pred morebitno eksplozijo beljakovin. Vsaka nagnusna misel se bo namreč najprej poznala na vašem obrazu, nato pa še na obrazu vašega partnerja. Njegov že tako pritlikavi prijatelj se bo zvil v klobčič in se za lep čas posvetil zgolj 'levanki' in 'desanki'.
Med oralnim seksom uporabite tudi roko. S prsti se najprej narahlo poigrajte s kožico (če ni obrezan) na vrhu penisa. Že samo ta gib ga bo popeljal v nebesa, saj se bo takoj počutil kot porno zvezdnik. Božajte tudi področje okoli anusa in testisov. Če želi, lahko z dildom dražite še notranjost anusa. Tam se namreč nahaja moška točka G.
A resnično zgledam kot Saška Lendero? Ne. Oralni sex pride v poštev, če je moški zelo priden. Kar pomeni, da moram biti že kar nekaj časa z njim. Pomeni, da majhni nima dovolj možnosti, da ostane z menoj v dolgi vezi. Zato drugi minus.
Izberite pravilen položaj
Takole je. Če je njegova anakonda bolj podobna slepiču, se izogibajte misijonarskemu položaju. Prevzemite pobudo in ga zajahajte. Zelo dobri so tudi položaji, kjer moški vstopa skozi zadnji vhod (pasji na primer). Če pa se nočete odreči misijonarcu, si pod boke namestite vzglavnik. To bo namreč za nekaj 'milimetrov' poglobilo penetracijo.
Ne pozabite pa na zlato pravilo: ni vse v globini, temveč v klitorisu. Vaš ščegetavček lahko draži z rokami ali s sramnično kostjo. Uporabite domišljijo.
Jaaa! Tukaj dobite plus! Pa ne zaradi velikosti, ampak zato, ker je misionar najbolj dolgočasen položaj in sem raje v živalski pozi kot pa v nečem, ki je tako svetniško. Prvi plus.

Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2348483/2/istockphoto_2348483_nude_male_1.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
Stisnite ga!
Razgibajte svojo medenico. Najdite svojo medenično mišico (pubococcygeus) in jo aktivirajte. Prst vstavite v vagino in ga poskusite stisniti. To je treba večkrat ponoviti, da se mišica utrdi. Razgibavajte mišico tudi med seksom. Ko boste stisnile njegov penis, se bo počutil kot David, ki je premagal Golijata. Za vadbo so zelo primerni 'vzvratni' položaji. Med pasjim prekrižajte noge in začutile boste, da s svojimi mišicami penis lahko z lahkoto objamete.
Kako lahko stisneš nekaj, kar ne čutiš?
Naj se počuti kot moški...
Prepričajte ga, da stopnja moškosti ni odvisna od dolžine penisa. Ko ste z njim, naj mu bo jasno, da vas 100-odsotno zadovoljuje. Negujete tudi staromodne moške potrebe po varovanju (naj hodi za vami), vzdrževanju (naj plača kavo) in podpiranju (naj odpira vrata).
Pomagajte njegovemu egu. Pred prijatelji in prijateljicami ga pohvalite. Občudujoče in polni zavisti vaju bodo gledali in njegov ego bo takoj večji.
Ne morem. Preveč mi gre na smeh, že ko to berem. Kako naj nekomu objasnim, da dolžina ni vse in da je važna tehnika. Jebeš tehniko, ko pa nimaš pravega orodja za to.
Nezdrave primerjave
Ne omenjajte nekdanjih partnerjev, sploh pa ne tistih, ki so v hlačah imeli več kot vaš dragi. Moški so namreč zelo tekmovalna bitja. Po vsej verjetnosti bo nastopil čas, ko vas bo sam vprašal po spolnih kvalitetah vašega bivšega. Četudi bi mu najraje v obraz zakričali, da ste po seksu z nekdanjo ljubeznijo cel teden hodili v službo kot kavboj, se tovrstnega odgovora vzdržite. Vse, kar mora vaš ljubimec vedeti, je, da ste z njegovo posteljno telovadbo zadovoljne. Če je treba, se zlažite!
No, tukaj sem pa jaz diskretna. Nov ljubimec, nov list.

Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3435839/2/istockphoto_3435839_handy_man.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
Moški so kot kužki
Moške je treba neprestano hvaliti, saj v nasprotnem primeru izgubijo voljo. "Ja, dragi, odlično si pomil posodo", "Ah, kako si pa to lepo pometel", "Ne morem verjeti, da si nesel smeti ven. Zvečer te čaka nagrada", so stavki, ki si jih mora zapomniti vsaka poslovna ženska, ki se z gospodinjstvom ne želi ukvarjati sama.
Come on puppy! Come.
Hehe, Sej so res kot kužki, ampak ne morem jim lagati. Žal fantje, majhno orodje, nič dela. Žal

slike: istockphoto

Oznake:

 



7Komentarji:


Blogger Ula, 31. maj 2007 ob 09:36

bom jaz napisala komentar, če ga že noben drug noče :P
No, poznaš pesem I like big butts ... no, jst mam tut rada velike, ampak ne riti ;) :P

 

Blogger girl007, 31. maj 2007 ob 11:47

Vsaj en k upa komentirat, vsi sam berejo, komentirat pa noben ne upa, zgleda so moje teme preveč TABU za vse. :P

 

Blogger Ula, 31. maj 2007 ob 13:41

če pa jih strašiš, koka :D

 

Blogger Pomaranča, 1. junij 2007 ob 10:32

ej, jst tudi berem... že zadnjič sem, pa sem kar domov med malico letela...
se strinjam! kaj za vraga naj počnem z 8cm tičom? naj ga gledam? se smejem? naj ignoriram? - kako le?
še dobro, da je moj lubi med višjimi povprečneži in korenjak ni nič zvit, ga nič ne vleče v desno in je res lep! Še dobro - drugače ga bi nadomestil kdo drug...!! (huh, da bi to prebral ;))

 

Blogger girl007, 1. junij 2007 ob 11:26

pomoje bi bil ful vesel da si z njim zaradi malega, LOL

sej vem da nisi samo zato, mal heca :P

 

Blogger Ula, 1. junij 2007 ob 18:13

"Sori lubi, ne morm več! Nisi ti, tvoj penis je!" LOOL

pomoje te tako močno v rit brcne, da se do ZG ne ustaviš :P

točno to! Kaj zaboga naj počnemo z mejhnimi lulčki? Uuuu, mogoče pa se pogovarjamo z njimi, pa bodo kej zrastli ...

 

Blogger girl007, 1. junij 2007 ob 18:58

Sej veš kako je, kdor ni bil priden ni zrasel. ;)