<body>
sreda, 30. maj 2007
avtor: girl007, 13:01
Ali bolje "Zakaj v Big brotherju vsi ščitijo hrbte t.i. prijateljem?".

Ali ni poanta resničnostnega šova, da na koncu zmagaš? In zmagaš tako, da se po hitrem postopku znebiš svojih najhujših tekmecev.
Kaj pa delajo naši, citiram ubežnika Aleša, puni mišiči, prazne glave? Namesto, da bi s taktiziranjem izločili enega izmed njih, oni držijo skup, k stare mamce, da ne bi padle.

Slike "http://24ur.com/media/images///extra/May2007//60020878.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
slika: 24ur

Največji zabitež med vsemi temi "veleumi" je pa seveda štajerski samooklicani Kazanova Miha. Ko veš, da bosta novonaseljena člana izločila Staneta (ja, resnično je bilo težko uganiti to.) in ko veš, da bosta staroselca stoprocentno nominirala "tanova", moraš ti nominirati enga novega, v tem primeru Janeza, in Staneta, ker ga tanova ne marata. In kaj naredi publika? Izloči Staneta.
Ampak ne. Mihe v šoli zgleda niso učili taktiziranja in namena iger za denar. Ko je denar v igri, ni prijateljstva! Nikoli!!

In ta štajerski Kazanova bo v finalu zgubil zato, ker ne zna taktizirat. Žal pa se je za taktiziranje čas že iztekel.
 



2Komentarji:


Blogger Ula, 30. maj 2007 ob 20:50

ja no ...
totalni bedniki ...
pač se gre za keš, ne pa za sklepanje dolgoročnih prijateljstev ...
vsi pozabljajo, da je to IGRA! In on ni p***a, ker te je nominiral, ker ti je s tem zabil nož v hrbet ... on te je nominiral, ker se te hoče znebit, ker si mu tekmec ... a bo jasno ;)?

 

Blogger Pomaranča, 1. junij 2007 ob 10:35

Če bi bila jaz not, no pa nedaj bože, bi definitivno nominirala meni najbolj nevarne - ne pa igrala nekega zaveznika! Kekci, pozabljajo, da je to igra in da vsi čakajo na 75! Beda!