<body>
torek, 5. junij 2007
avtor: girl007, 19:52
Cena za operacijo penisa je krava

Plastični kirurg iz Kragujevca je mnogim okoliškim kmetom povečal penis, vsak izmed njih pa mu je operacijo plačal s kravo.
"Velikost penisa je očitno zelo pomembna v naši družbi. Operacija stane skoraj toliko kot je vredna dobra krava, to je okoli 300 evrov," je povedal kirurg Srečko Djordjević.
Ta je še dodal, da se kmetje množično odločajo, da bodo v zameno za večji penis dali eno izmed svojih krav.
Nekateri kmetje imajo nerealne želje, kaj lahko dobijo za njihovo kravo, kar po mnenju urologa povzroča največ težav.
"Nekateri si želijo, da jim dodam deset centimetrov, kar je nemogoče. Vsaj za ceno ene krave."
Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1819017/2/istockphoto_1819017_curious_cows.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
Stavkajo zaradi pomanjkanja seksa

Delavci v Južnoafriški republiki, ki stavkajo zaradi slabih plač, so svojim pritožbam dodali še eno: pomanjkanje energije za seks. Vodja močnega sindikalnega združenja Cosatu, Monroe Mkalipi, je potožil, da so pogoji za delo tako slabi, da se delavci, ko pridejo domov, ne morejo izkazati v spalnici.
"Slabe delovne razmere, ki smo jim podvrženi vsi, so tako težke, da ko pridemo zvečer domov, je povečevanje naših družin postalo že prava težava," je situacijo razložil Mkalipi. Delavci v javnem sektorju se z južnoafriško vlado pogajajo o zvišanju plače, prvem po letu 2004.
Slike "http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1794007/2/istockphoto_1794007_the_kiss.jpg" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.

Zakaj se naši vrli fantje ne spomnijo takih stavk? Mi bi tudi rade več sexale. LOOL