<body>
torek, 3. april 2007
avtor: girl007, 21:32

No pa sva tudi midva dočakala. Še malo pa bova imela svojo kuhinjo.
Je že v Sloveniji. Še dostava in montaža drug teden, čez vikend pa še zadnje predpriprave. Dobro da je podaljšan da nama bo uspelo vse pripraviti. Potem pa končno nakupovanje in tuhtanje kam kaj pospraviti.

Meni je zelo všeč. Bom z veseljem kuhala v njej. Komaj čakam da jo vidim doma na mestu.
Potem pa vam nalimam kakšno slikico.

Prav lepo se je vse poklapalo. Kot po planu bo gotova do rojstnega dneva gospoda in bova že lahko pogostila prijatelje v njej.

Slika je le simbolična.
 



5Komentarji:


Blogger Ula, 4. april 2007 ob 15:30

upam, da bo ;)
sam, da je ratalo

 

Blogger Dejzi, 8. april 2007 ob 19:29

wiiiii superca ;)
Kje sta jo pa naročila? Pa mal me firbec matra,.. kok sta kej dinarčkov odštela zanjo? No vsak € je vreden, samo da je takšna kot sta si jo vidva zamislila ;). Pa čim več užitkov v njej :twisted: upam, da veš kakšnih hehe,..

 

Blogger girl007, 10. april 2007 ob 09:31

Kuhinja je od Dan Kuchen, naročila sva jo v Rutarju. Glede cene pa še nisem izračunala vsega, tako da kdaj drugič po msn ;)

 

Blogger Anči, 13. april 2007 ob 08:18

Ooooo, ko finofajn tole!! Jz bi tuuuuud mela ena stanovanje al pa hiško, za katero bi kupovala kuhnjo, pa spalnico, pa dnevno sobo...sicer bi jedla sam kruh pa vodo, k vse tok stana, ampak jz biii. :D
Obvezno pokaži slikice kuhinje, mi čakamo!;)))

 

Blogger Dejzi, 15. april 2007 ob 13:50

Se mi je kar zdelo ja, da sta jo tam naročila ;). Midva sva jih tudi gledala, pa sva se potem kr lepo odločila za gorenje ;).
No samo, da je točno takšna kot sta si vidva zamislila :) to je pomembno, ker boš kar nekaj časa preživela notri a ne ;)