<body>
sreda, 7. marec 2007
avtor: girl007, 20:34
Včasih se sprašujem o tem kako različni smo si. Moški in ženske. Kakšne so razlike med moškimi in ženskimi prijateljstvi.

Vse bolj opažam, da so ženska prijateljstva, recimo 4 ali več žensk, katerih članice so si med seboj enakovredne, zelo redka. Včasih že pri 3 začne škripati. Zato ker se vedno dve bolj povežeta, ker je vedno eni ena ljubša. Če pride do nesoglasja, se ena postavi na stran ene in vezi se začno krhati.

Sicer verjamem da taka prijateljstva obstajajo, vendar morajo biti vse ženske skulirane, nezatežene, vesele da imajo prijateljice,katerim pa morajo drugim privoščiti srečo. Slej ko prej se poti ženskih prijateljstev razidejo. Ali zaradi faxa, novih prijateljic, fanta, ... Ženske prav ne zna(m)jo uskladiti svojega časa z vsemi obveznostmi in poleg tega še z negovanjem prijateljstev.

Na drugi strani pa več številna moška prijateljstva obstajajo. Njim ni problem vzdrževati takega prijateljstva že od malega, skoszi osnovno šolo, srednjo, fax, pa čeprav niso bili sošolci. Oni to zmorejo brez problema.

Opažam, da so moški tudi veliko bolj prijazni, nevoščljivi, ne zavidajo drug drugemu. Bolj dojemljivi tudi, če nekdo nima časa. NIso zamerljivi. Njim je vseeno za vse, važno da se imajo fajn, ko so skupaj. So pač res pravi prijatelji.

No saj mogoče se motim, ampak v realnosti opažam da je tako.